A HISTÓRIA DO VINHO  



O Vinho fino é o sumo da uva vitis vinífera fermentado, podendo ser branco, tinto ou rosado, nos tipos seco, médio ou doce e com teor alcoólico variável de 5,5 a 15%.
O extrato da uva é adicionado ao vinho fortificado, aumentando assim o volume alcoólico para 15 a 22%. O vinho espumante contém gás carbônico que é liberado ao se abrir a garrafa.

Pesquisas arqueológicas sugerem que a uva é cultivada a mais de 4.000 anos A.C..
Apesar das origens das primeiras produções de vinho serem incertas, a nossa civilização vem refinando o que é um processo natural. Pesquisas de Pasteur no século XIX sobre fermentação de uvas, melhorias nas garrafas, rolhas, maquinários e a criação de normas de higiene e sanitárias, ajudaram o desenvolvimento da produção para o grande comércio e indústria.

Fonte: World Wine
 
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The result of this invention is to reduce the shock replica watches sale transferred to the movement and to eliminate the various mounting parts (screws, braces, etc) which could break in a shock from a drop to a hard surface. What's ingenious about this invention is the simplicity of implementation versus more traditional methods. With a traditional casing, you'd replica watches sale likely see two screws, two braces and a movement ring to fill the gap between movement and case. In rolex replica uk's invention there are two split rings with a triangular cross section. When the two rings are placed point to point of their triangular cross sections and they begin to overlap, they center the movement and completely fill the gap between movement and fake watches case. When pressure is applied on the ring closest to the case back, it puts pressure on the outer diameter of the movement to center it in the case, and also puts pressure on the movement to push the rolex replica sale movement up against the dial and crystal.